Info

RAKKAUDESTA RUOKAAN JA TUNNELMAAN

INFO

Hannele’s Bar & Bistro on ollut pitkäaikainen haaveeni, joka toteutui keväällä 2021. Elän ruoanlaitosta ja ihmisten kohtaamisesta, seurustelusta. Toivon, että nämä henkivät tunnelmaa koko ravintolaan ja koet itsesi ja koko seurueesi tervetulleeksi – jo ravintolan kynnyksellä. 

Rakkauteni puhtaisiin raaka-aineisiin ja ruoanlaittoon sekä aistikkaisiin virvokkeisiin tarjoavat Sinulle unohtumattoman makuelämyksen ja ravintolakokemuksen Hannele’s Bar & Bistrossa. Poikkea lounaalle tai viihdy rauhassa bistroruoan äärellä. Tule sellaisena kuin olet!

Meille itsetehty ruoka on tärkeintä, muissa asioissa voidaan joustaa.  

Lämpimästi tervetuloa!

Toivottaa,
Hannele Nuotio

***************

Aukioloajat:

ma–to 11–17
pe 11–22
la 12–22 
su suljettu
Keittiö sulkeutuu tuntia ennen ravintolan sulkeutumista.

***************

KORONAPASSI KÄYTÖSSÄ 28.11.2021 ALKAEN:

Uusien ravintolarajoitusten astuessa voimaan otamme Hannele’s Bar & Bistrossa käyttöön koronapassin tarkistuksen asiakkailta
28.11.2021 alkaen kaikkina aukioloaikoina. Näin voimme palvella asiakkaitamme normaalisti sekä ruoan että juoman merkeissä.
Tarkistamme jokaiselta asiakkaaksi saapuvalta 16 vuotta täyttäneeltä henkilöltä koronapassin voimassaolon ja henkilöllisyystodistuksen, joten
varauduttehan ystävällisesti esittämään kummatkin henkilökunnallemme.

Pidetään huolta toisistamme!

***************

Osoite: Mäentakusenkatu 1, Tampere (Linnainmaan Citymarket, katutaso). 

Meille on helppo tulla kävellen, pyöräillen, bussilla (TKL 6, 7, 18, 29, 37, 38, 90) tai autolla. Citymarketin parkkihallista on esteetön kulku ravintolaan.